Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Meidenvoetbal: LIONA voetbaldagen

Wil je ook eens ervaren hoe het is om te trainen zoals speelsters van de Eredivisie Vrouwen dit dagelijks doen? En dan ook nog eens in het gaafste kledingmerk voor meiden en vrouwen in Nederland? Dit kan bij de LIONA voetbaldagen waarin je een weekend lang alleen maar met voetbal bezig bent en je alle dagen in een LIONA tenue mag trainen die je ook nog eens mag houden.

Wat kunt je verwachten tijdens deze 3 dagen?

Alle deelneemsters zijn een weekend lang bezig met voetbal en met leuke trainings- en wedstrijdvormen. Bij genoeg inschrijvingen van keepsters wordt er een keeperstrainer geregeld.

Tijden, kosten en locatie

De LIONA voetbaldagen zijn op vrijdag 30 juni, zaterdag 1 en zondag 2 juli op het complex van VOAB te Goirle. We gebruiken de faciliteiten die VOAB ons dat weekend ter beschikking stelt. De eerste dag duurt van 18.00 tot 21.00 uur en de andere twee dagen van 10.00 tot 17.00 uur. Op de eerste dag willen we graag dat je om 17.15 uur aanwezig bent (dit i.v.m. in ontvangst nemen tenue) en op dag 2 en 3 om 09.45 uur. De kosten voor dit voetbalweekend voor meiden is € 80,- en hiervoor krijgen ze een weekend vol met voetbal. Daarnaast krijgen ze op zaterdag en zondag een lunch aangeboden en natuurlijk krijgen ze het enige echte LIONA tenue!

Eten en drinken

Voor de deelneemsters is tijdens de 3 dagen voor eten en drinken gezorgd. Zo kunnen ze voor, tijdens en na de oefeningen wat drinken. Op dag 2 en 3 staat er een uitgebreide lunch voor de deelneemsters klaar en op dag 3 krijgen ze een extra traktatie voor de prijsuitreiking (friet met snack) om zo de derde dag mooi af te sluiten.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen met daarin de contactgegevens en kledingmaten (shirt, broek en sokken) en eventuele allergieën of bijzonderheden.

Mochten er nog vragen of opmerkingen zijn horen wij die ook graag.

Met sportieve groet,
Organisatie LIONA Voetbaldagen

Het bericht Meidenvoetbal: LIONA voetbaldagen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *