Ticketverkoop finale WEURO2017 loopt goed

Zoals iedereen nu wel weet, is komende zomer het EK (WEURO) 2017 in Nederland. Het EK wordt van 16 juli tot en met 6 augustus in verschillende steden gespeeld. Enschede, Breda, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, Doetinchem en Deventer zijn deze speelsteden. De grote favoriet voor de titel is, regerend Europees Kampioen, Duitsland.

De exacte verkoopcijfers voor de overige Oranje en groepswedstrijden zijn nog niet bekend, maar kaartjes voor de finalewedstrijd worden goed verkocht. Er zijn al meer dan drieduizend kaarten over de toonbank gegaan. De finale van het EK is in De Grolsch Veste te Enschede. Waarschijnlijk zal de naam nog veranderd worden omdat de UEFA een andere biersponsor heeft. In ieder geval, de finale is op 6 augustus en ook de halve finale, op 3 augustus, is in Enschede. De andere halve finale wordt gespeeld in Breda.

Wil jij onderdeel zijn van dit unieke evenement? Check dan snel deze link.

Het bericht Ticketverkoop finale WEURO2017 loopt goed verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!