Miedema scoort voor winnend FC Bayern München

Een oefenwedstrijd tussen Arsenal FC en FC Bayern München is geëindigd in een 1-3 winst voor de Duitsers. De wedstrijd werd gespeeld in het stadion van Real Betis Balompié en stond onder leiding van de vrouwelijke scheidsrechter Malaga Beatriz Torres. Het duel stond in het teken van een UNICEF actie voor de behoefte van jonge kinderen. Iedereen die bij de wedstrijd was doneerde € 2,00 van zijn of haar entree aan UNICEF.

Nadat, wie anders, Vivianne Miedema haar team op een 0-1 voorsprong wist te brengen kwam Arsenal via Danielle Carter pas in de 2e helft langszij. De wedstrijd leek in balans maar via Vanessa Bürki (2x) werd de eindstand bepaald op 1-3.

Jacintha Weimar bleef als reserve keepster aan de kant en Miedema werd in de 72e minuut gewisseld. Aan Arsenal zijde speelde Sari van Veenendaal de volle 90 minuten en Danielle van de Donk werd in de rust gewisseld.

Het bericht Miedema scoort voor winnend FC Bayern München verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!