Social Talk – Koopmans shopt er op los

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer onder andere met Kirsten Koopmans en Vanessa Susanna.

Sherida Spitse ontvangt nieuwe schoenen

Sherida Spitse, die in december terugkeerde bij FC Twente, geeft aan erg blij te zijn met haar nieuwe sneakers. Terwijl we steeds meer schoenen voorbij zien komen met alle kleuren van de regenboog zijn deze nog lekker traditioneel zwart. Hopelijk krijgt ze geen blaren, zo vlak voor de competitiewedstrijd tegen Achilles’ 29.

Erg blij met mijn nieuwe schoenen! Thanks to @puma 👌🏼😊

Een foto die is geplaatst door Sherida Spitse (@sheridas8) op

Kirsten Koopmans slaat ook haar slag

Naast Sherida Spitse heeft ook PSV speelster Kirsten Koopmans zichzelf getrakteerd op schoenen én wat kleding.  Zo kan ze aanstaande zaterdag weer stralend voor de dag komen op De Herdgang. Hier zal de wedstrijd tegen Telstar  gespeeld worden.

Bought myself some new stuff 😍 #nike #shoppen #nieuwekleren #nieuweschoenen

Een foto die is geplaatst door Kirsten Koopmans (@kkoopmans) op

Nena Hopmans kijkt uit naar vrijdag

Telstar middenveldster Nena Hopmans laat zien strijdvaardig te zijn. Aanstaande vrijdag wacht de lastige uitwedstrijd tegen FC Twente. Desondanks kijkt ze er enorm naar uit. En gelijk heeft ze. De winterstop duurde net iets te lang, toch?

Vrijdag begint de competitie weer! 19:30 uit bij Twente 💪🔥⚽️

Een foto die is geplaatst door Nena Hopmans (@nenahopmans) op

Vanessa Susanna poseert voor de camera

PSV aanvalster Vanessa Susanna is natuurlijk niet de hele week op het voetbalveld te vinden. Echter, aan het onderschrift van haar post te zien zou ze dat vast niet erg vinden. Toch poseert ze lachend voor de camera. Nog eventjes geduld hebben, Vanessa!

📚✏️😅

Een foto die is geplaatst door Vanessa Susanna (@vanessasusanna) op

 

Het bericht Social Talk – Koopmans shopt er op los verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!