Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: Oostkapelle opzoek naar een train(st)er

VV Oostkapelle zoekt een nieuwe train(st)er die met veel inzet, bevlogenheid, humor en enthousiasme vanaf komend voetbalseizoen ons vrouwenteam wil leiden. Dit team is actief in de 2e klasse van het zaterdagvoetbal en staat bovenaan in de competitie. De trainingsavonden zullen plaatsvinden op de maandagavond en woensdagavond. Op zaterdagen zorgt het brede teamkader voor wedstrijdbegeleiding. Ben jij die gedreven no-nonsense train(ster) (eventueel in bezit van TC 3/UEFA-C) die ons vrouwenteam verder kan begeleiden in de ontwikkeling als team en individu?

Kun je goed communiceren en samenwerken met zowel het vrouwenteam, de elftalbegeleiding, het bestuur en de technisch commissie? Neem deze uitdaging dan aan! We bieden een enthousiaste jonge spelersgroep met ambitie om op een hoger niveau te voetballen, goede faciliteiten op ons sportpark en een vergoeding in overleg. Vragen en reacties mogen gestuurd worden naar:voetbaltechnischezaken@vvoostkapelle.nl

Het bericht Vacature: Oostkapelle opzoek naar een train(st)er verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *