Promotie vrouwenvoetbal in Limburg

SVC2000 in Roermond draagt graag bij aan de ontwikkeling van het vrouwen- en meisjesvoetbal. In dat kader wordt er op zondag 12 februari a.s. op Sportpark De Wijher aan de Jagerstraat in Roermond een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tussen 2 ploegen uit de hoogste afdelingen in Duitsland. Borussia Mönchengladbach (Frauen Bundesliga) speelt dan tegen Werder Bremen (2. Frauen Bundesliga Nord). Een uitgelezen kans om speelsters van het hoogste niveau eens aan het werk te zien. De wedstrijd begint om 14.00 uur en de entree is gratis.

Het bericht Promotie vrouwenvoetbal in Limburg verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!