Richard Bruintjes langer bij DESZ

Witte rook vanuit Zwartsluis! Bij de vrouwenafdeling zal ook volgend seizoen Richard Bruintjes aan het roer zal staan bij VR1 van DESZ. De oefenmeester uit Genemuiden moet de club naar een hoger niveau tillen en dat lukt aardig.

DESZ speelt in de derde klasse en staat op de vierde plaats achter o.a. SC Emmeloord en DVS’33. De club staat bovenaan in de tweede periodetitel in een competitie waar bekende clubs acteren zoals VV Oene, Flevo Boys en VV Pesse.

Richard Bruintjes was eerder actief als trainer bij Vitesse’63.

Het bericht Richard Bruintjes langer bij DESZ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!