Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Dominique Janssen terug op trainingsveld

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer onder andere met Sanne van der Velden en Danique Kerkdijk.

Sanne van der Velden staat te popelen

Voor Sanne van der Velden kan het niet snel genoeg zaterdag zijn. Dan neemt zij het namelijk met Telstar op tegen PSV. De samenvatting van die wedstrijd zal daarna te zien zijn bij de NOS. Een uniek moment!

Danique Kerkdijk is erg blij met haar nieuwe kicksen

Gisteren kwamen er al de nodige schoenen voorbij in de Social Talk, maar de gloednieuwe kicksen van Nike mogen uiteraard ook niet ontbreken. Aan deze gifgroene, of eigenlijk appelgroene, blikvangers gaat FC Twente speelster Danique Kerkdijk hopelijk veel plezier beleven.

Een foto die is geplaatst door DANIQUE KERKDIJK (@daniquekerkdijk) op


Dominique Janssen traint weer individueel

Twee wekend geleden moest Oranje Leeuwin Dominique Janssen het trainingskamp in La Manga verlaten wegens ziekte. Gelukkig lijkt het nu alweer een stuk beter te gaan. Zet hem op, Dominique!

That felt so good to be on the pitch for just a short individual session ⚽️ #stressreliever #happy #recovering @arsenalladies @puma

Een foto die is geplaatst door Dominique Janssen (@dominiquejanssennl) op

Claudia van den Heiligenberg kijkt terug op het EK 2013

Tegenwoordig speelt Claudia van den Heiligenberg voor het Duitse FF USV Jena. Aangezien het vandaag donderdag is, leek dit voor haar een uitstekend moment te zijn om nog eens terug te blikken op het EK van 2013. Deze foto werd genomen na de poulewedstrijd tegen Duitsland, die eindigde in een 0-0 gelijkspel.

#tbt #silvianeid #oranjeleeuwinnen #EK2013

Een foto die is geplaatst door claussie85 (@claussie85) op

 

Het bericht Social Talk – Dominique Janssen terug op trainingsveld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *