Vacature: Prinses Irene zoekt nieuwe trainer

De huidige hoofdtrainer van RKSV Prinses Irene, Roland Couvreur, zal aan het einde van dit seizoen de club gaan verlaten. Als gevolg hiervan is de vereniging opzoek naar trainer-coaches die belangstelling hebben in deze positie. De VR1 van Prinses Irene speelt momenteel in de hoofdklasse Zondag en staan met 22 punten uit 14 wedstrijden op een 5e plaats. De geïnteresseerden kunnen meer informatie inwinnen bij en/of hun sollicitaties richten aan de voorzitter van de seniorencommissie de heer F. (Frits) van den Hogen:

E: f.vandenhogen@hotmail.com
M: 06-27885665

Het bericht Vacature: Prinses Irene zoekt nieuwe trainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!