Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: Prinses Irene zoekt nieuwe trainer

De huidige hoofdtrainer van RKSV Prinses Irene, Roland Couvreur, zal aan het einde van dit seizoen de club gaan verlaten. Als gevolg hiervan is de vereniging opzoek naar trainer-coaches die belangstelling hebben in deze positie. De VR1 van Prinses Irene speelt momenteel in de hoofdklasse Zondag en staan met 22 punten uit 14 wedstrijden op een 5e plaats. De geïnteresseerden kunnen meer informatie inwinnen bij en/of hun sollicitaties richten aan de voorzitter van de seniorencommissie de heer F. (Frits) van den Hogen:

E: f.vandenhogen@hotmail.com
M: 06-27885665

Het bericht Vacature: Prinses Irene zoekt nieuwe trainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *