Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De Amerikaanse NWSL vanaf april op TV

In navolging van de Eredivisie Vrouwen krijgt de Amerikaanse NWSL er nu ook een mediaplatform bij. De NWSL, National Women’s Soccer League, heeft namelijk een deel van haar aandelen aan A&E Television Networks verkocht als gevolg van een gloednieuwe sponsordeal. Deze overeenkomst houdt onder andere in dat het Amerikaanse kabel- en satelliettelevisienetwerk Lifetime de wedstrijden van de NWSL de komende drie seizoenen gaat uitzenden.

Alhoewel het Amerikaanse vrouwenvoetbal al beduidend populairder is dan hier in Nederland, houdt deze deal in dat de sport nog meer aan populariteit kan gaan winnen. “Dit is een ontwikkeling waar de competitie, de speelster en de fans naar hebben uitgekeken”, aldus Jeff Plush, de commissaris van de NWSL.

Het bericht De Amerikaanse NWSL vanaf april op TV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *