Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – De zee in met Vivianne Miedema

Vandaag kijken we in deze rubriek natuurlijk terug op de eerste speelronde in de Eredivisie na de winterstop. Ook kijken we mee met Vivianne Miedema die een duik neemt in de zee. Verder is er aandacht voor Kelly Steen, Vanessa Susanna en Ellen Jansen.

Kelly Steen
De nederlaag tegen PSV is niet het verjaardagskado waar Kelly Steen op had gehoopt. Wel trakteert ze ons op deze schattige jeugdfoto. Kelly, van harte gefeliciteerd!

🎉2️⃣0️⃣🎉

A photo posted by Kelly Steen (@kelly_steen) on

 

Vanessa Susanna
PSV deed vanmiddag goede zaken door met 4-0 te winnen van Telstar. De vierde plek is hierdoor zo goed als veiliggesteld. Vanessa Susanna kijkt niet langer naar beneden maar gaat er alles aan doen om de top 3 te bestormen.

Climb back to the top starts today. #matchday ⚽️❤️

A photo posted by Vanessa Susanna (@vanessasusanna) on

 

Ellen Jansen
In de wedstrijd tegen Achilles’29 wist Ellen Jansen maar liefst drie keer te scoren. Door deze doelpunten is zij de magische grens van 100 doelpunten voor de, naar eigen zeggen, mooiste club van Nederland gepasseerd. Op Instagram viert ze dit samen met haar teamgenoten zonder wie haar dit niet gelukt zou zijn. Ellen, gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

1️⃣0️⃣0️⃣ competitiegoals voor de mooiste club van Nederland 🔴✔️ #ZonderHenHadIkHetNietGekund ❤

A photo posted by Ellen Jansen (@ellenjansen17) on

 

Vivianne Miedema
Terwijl de vrieskou weer voor de deur staat duikt Vivianne Miedema nog even de zee in. Ze is met haar club, Bayern Munchen, op trainingskamp in Spanje en neemt in onderstaande video een frisse duik in de golven.

🏊🏼‍♀️⛅️

A video posted by Vivianne Miedema (@viviannemiedema) on

Het bericht Social Talk – De zee in met Vivianne Miedema verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *