Voorbeschouwing Eredivisie: PSV – Telstar

De wedstrijd van de week wordt gespeeld op Sportpark de Herdgang in Eindhoven. Voor beide ploegen staat er veel op het spel en zijn drie punten noodzakelijk. PSV zal er alles aan doen om Telstar op de 5e plaats te houden en zelf een goede uitgangspositie voor de play-offs te behalen.

Telstar kan het gat met PSV dichten als de wedstrijd van aankomende vrijdag wordt gewonnen. Het verschil zou dan nog maar drie punten bedragen en dat zou betekenen dat de strijd om plaats 4 weer helemaal open ligt. Een ouderwetse zes punten wedstrijd staat dus op ons te wachten!

En naast het belang van de 4e plaats is deze wedstrijd natuurlijk ook een historisch moment, want de NOS gaat vanaf vandaag starten met het uitzenden van één samenvatting van de Eredivisie Vrouwen per week. Een doorbraak voor het Nederlandse vrouwenvoetbal!

Het bericht Voorbeschouwing Eredivisie: PSV – Telstar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!