Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

De Emancipatie van het vrouwenvoetbal

Onder de noemer ‘De Emancipatie van het vrouwenvoetbal’ ging NPO Radio 1 het gesprek aan met Tessel Middag over de geschiedenis en de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal. Bij de speelster van Manchester City en tevens 39-voudig international is de radio-omroep aan het juiste adres te zijn. Tessel Middag sloot namelijk haar geschiedenisstudie af met een scriptie over dit onderwerp. Daardoor kent ze deze geschiedenis als geen ander. Voorafgaand aan de oefenwedstrijd tegen het Duitse FFC Turbine Potsdam (4-1 verlies) kreeg de oud-speelster van Ajax de mogelijkheid om het een en ander toe te lichten. Het volledige gesprek valt via deze link te beluisteren.

Het bericht De Emancipatie van het vrouwenvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *