Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Landskampioen VV Pernis verrassend onderuit

De inhaalwedstrijd tussen drs Vijfje tegen vv Pernis/Barcelona Soccer schools werd een daverende verrassing. De koploper in de Eredivisie moest het tegen een sterk verdedigende thuisploeg opnemen. Tjitske Anouk Sikma opende de score uit een counter. De bezoekers zetten aan en kregen kansen, maar scoorden niet.

Na rust scoorden Annebel ten Broeke en Arte Brueren de 3-0. Een verrassing hing in de lucht. De Rotterdammers besloten om met een meespelende keepster te spelen. Dit pakte niet goed uit. Arte Brueren en Tessa Spijker zorgden zelfs voor 5-0. De bezoekers scoorden de 5-1 maar het is Annebel die gelijk weer 6-1 scoorde. Uiteindelijk werd het 6-2. Door deze overwinning blijven de Groningse vrouwen in de strijd om de 4e plek.

Het bericht Landskampioen VV Pernis verrassend onderuit verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *