Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Marcel Das nieuwe trainer SC Genemuiden

Met het aantrekken van Marcel Das is de zoektocht naar een nieuwe trainer voor VR 1 van SC Genemuiden afgerond. De 51-jarige Das is woonachtig in Epe en in het dagelijks leven werkzaam bij het Ministerie van Defensie. Marcel is getrouwd en vader van twee dochters. Hij zal na het vertrek van de huidige trainer Jan Mulder, in het seizoen 2017-2018, voor de vrouwengroep staan.

Das is de huidige trainer van v.v. Oene VR 1 en is na drie jaar toe aan een nieuwe uitdaging. De afgelopen drie jaar wist hij dit team tot tweemaal toe de nacompetitie in te loodsen. Voor zijn aanstelling bij v.v. Oene was hij trainer en assistent-coach bij het 1e team van SV Epe.

SC Genemuiden denkt met het aantrekken van Marcel Das de juiste trainer voor het team te hebben gevonden en hoopt dan ook op een prettige samenwerking.

Het bericht Marcel Das nieuwe trainer SC Genemuiden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *