Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Noordelijk onderonsje in bekerfinale zaalvoetbal

De finale van de landelijke beker zaalvoetbal zal een Noordelijk onderonsje gaan worden. In de halve finales wisten Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden uit respectievelijk Drachten en Leek een finaleplaats te bemachtigen.

KTP Nieuw Roden ontving thuis EZSVV Totelos. De zaalvoetballers van Totelos speelde de belangrijkste en wellicht meest memorabele wedstrijd in het bestaan van de Eindhovense studentenvereniging. Het was namelijk de eerste keer dat een team dat niet uitkomt in de Eredivisie zich wist te plaatsen voor de halve finales. Toch vond de ploeg van Raymond Starke tegen KTP Nieuw Roden haar Waterloo. Doelpunten van Amber Brandinga en Renee Huizinga resulteerde in een 2-0 overwinning voor de ploeg uit Leek.

Het andere team uit het Noorden moest op bezoek bij Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau. De bezoekers kwamen al vroeg in de wedstrijd op een 0-1 voorsprong dankzij een doelpunt van Sanne Bijlstra. Een antwoord volgde al snel toen Stefanie Gorter de gelijkmaker binnenschoof. Uiteindelijk bleek Drachtster Boys toch te sterk te zijn en liep het uit naar een comfortabele 2-4 overwinning.

Uitslagen

KTP Nieuw Roden – ESZVV Totelos 2-0

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau – Drachtser Boys 2-4

Het bericht Noordelijk onderonsje in bekerfinale zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *