Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Alcmaria Victrix heeft een nieuwe trainer

Na het onverwachts opstappen van trainer van Stralen is het Alcmaria Victrix gelukt om een nieuwe trainer binnen te halen: Giovanni Succu. Giovanni is geen onbekende van de club en zal goed passen bij deze groep vrouwen die acteren in de landelijke 1e klasse C.

Giovanni Succu, ook wel Gio genoemd, is 40 jaar en in het dagelijks leven is hij stucadoor. Daarnaast is hij vader van een dochter (12) en is er nog een kleine spruit op komst. Als voetbaltrainer in Noord-Holland heeft Succo de B1 en C1 van Alcmaria Victrix getraind en is hij ook assistent trainer van zaterdag 1 Amstelveen Heemraad geweest. Verder heeft hij zelf gevoetbald in de jeugd van Excelsior 31, sc Bosa en Olbia.

Succu: “Ik heb er ontzettend veel zin in en zal samen met de staf, speelsters en begeleiders zorgen voor een prima sfeer maar zeker ook streven naar handhaving in de 1e Klasse.”

Het bericht Alcmaria Victrix heeft een nieuwe trainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *