Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Van Dongen duikt de studio in

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer onder andere met Hilde de Boer en Merel van Dongen.

Kirsten Koopmans sluit week feestend af

Afgelopen zaterdag stapte Kirsten Koopmans met PSV als winnaar van het veld af. Op Sportpark De Herdgang werd met 4-0 gewonnen van Telstar. Echter, als klapper op de vuurpijl , sloot ze een succesvol weekend af met het 40-jarig huwelijk van haar ouders. Dat zal vast en zeker een mooi feestje zijn geweest. Gefeliciteerd, Kirsten!

Gisteren een leuk feest gehad ter ere van het 40-jarig huwelijk van mijn ouders! ❤ #familie #foto #feest #huwelijk

Een foto die is geplaatst door Kirsten Koopmans (@kkoopmans) op

Voorbereidingen voor de Koningsspelen in volle gang 

Samen met haar zussen, Sanne en Tessel, zal Merel van Dongen de Koningsspelen gaan presenteren. Dit evenement zal dit jaar al voor de vijfde keer op rij georganiseerd worden. Deze keer zal het geheel in het teken staan van ‘feest’. De drie zussen uit Amsterdam zullen er in ieder geval een feestje van gaan maken. De opnames van de Koningsspelen Journaals zijn zo te zien al in volle gang. Op vrijdag 21 april zal de landelijke opening plaatsvinden.

📺🎥💁#21april #koningsspelen #presenteren

Een foto die is geplaatst door Merel Van Dongen (@merel23) op

Nieuwe handschoenen voor Hilde de Boer

Keepster Hilde de Boer maakte aan het begin van 2016 de overstap van SC Stiens naar SC Heerenveen. Het 18-jarige talent wordt via de jeugdelftallen en het belofteteam langzaam maar zeker klaargestoomd voor een plek onder de lat bij de selectie. Als dat moment eenmaal daar is, dan zal ze er met haar nieuwe handschoenen in ieder geval helemaal klaar voor zijn.

Het bericht Social Talk – Van Dongen duikt de studio in verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *