Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

KNVB haalt Unicum uit competitie

De KNVB heeft vanmiddag Unicum uit de competitie gehaald. De club uit Lelystad kwam twee keer niet opdagen, hetgeen automatisch uitsluiting tot gevolg heeft. Beide keren betrof het een uitwedstrijd tegen Smerdiek. Die club klimt naar de derde plaats in het klassement omdat het niet tegen Unicum uitkwam.

Unicum verloor alle wedstrijden, maar toch is Berkel het grootste slachtoffer. Zij kwamen al twee keer uit tegen Unicum en verliezen nu 6 punten. Dit geldt ook voor Odysseus’91. De nieuwe stand in de eerste klasse A is aangepast, zie hier.

Het bericht KNVB haalt Unicum uit competitie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *