Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Rene Vermeend stopt gedwongen als trainer van Sporting’70

Sporting’70 trainer Rene Vermeend vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Sporting 70. Vermeend is niet in het bezit van een trainersdiploma en heeft één jaar dispensatie gekregen van de KNVB. Ook zijn assistent, Junior van der Velden, vertrekt.

Vermeend heeft een mooie periode gekend bij Sporting’70. De club is vorig jaar gepromoveerd naar de hoofdklasse en wist daarnaast de beker te winnen. Sporting’70 zal er alles aan gaan doen om zich te handhaven in de hoofdklasse. Komende zaterdag wacht de moeilijke uitwedstrijd tegen VV Heerenveen.

 

Het bericht Rene Vermeend stopt gedwongen als trainer van Sporting’70 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *