Trainer Rudi Mann stopt bij ONS Sneek

Aan het einde van dit seizoen stopt Rudi Mann als trainer van ONS Vrouwen 1. De clubcoryfee heeft dan vier jaar lang de vrouwen onder zijn hoede gehad. Onder soms moeilijke omstandigheden heeft Rudi het voor elkaar gekregen dat Vrouwen 1 een vaste waarde is geworden in de 1e Klasse en wij hopen dat het Vrouwen 1 ook dit jaar lukt om zich te handhaven.

De club bedankt Rudi voor zijn kunde, kennis, inzet en enthousiasme waarmee hij het vrouwenvoetbal in Sneek naar een hoger plan heeft getild. ONS Sneek zal op zoek gaan naar een nieuwe enthousiaste trainer met kennis van het vrouwenvoetbal.

Het bericht Trainer Rudi Mann stopt bij ONS Sneek verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!