Social Talk – Simone Kets heeft het koud

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer onder andere met Dominique Vugts en Michelle Hendriks.

Geslaagde operatie voor Soraya Verhoeve

Vlak voor de kerst liep Ajax speelster Soraya Verhoeve een ernstige kruisbandblessure op. Hierdoor zal de 19-jarige vleugelaanvalster dit seizoen sowieso niet meer in actie komen. Vandaag liet ze weten dat ze een geslaagde operatie achter de rug heeft. Hopelijk zal de revalidatie voorspoedig verlopen!

Operatie geslaagd ✔️#acl

Een foto die is geplaatst door Soraya Verhoeve (@sorayaverhoeve) op


Ook Michelle Hendriks lange tijd uit de roulatie

Niet alleen Soraya Verhoeve heeft recentelijk een knieblessure opgelopen. PSV speelster Michelle Hendriks heeft tijdens de training haar knieschijf beschadigd waardoor ze enkele maanden langs de zijlijn zal moeten gaan toekijken. Sterkte, Michelle!

Teleurgesteld om te vertellen dat mijn resterende seizoen er zo goed als zeker op zit, maar een ding is zeker en dat is dat ik hoe dan ook sterker terug zal komen dan ooit tevoren! #PSVVrouwen #IWillBeBack #FallDownGetBackUp #NeverStopBelieving ⚽️❤

Een foto die is geplaatst door Michelle Hendriks (@michellehendriks1997) op

Dominique Vugts krijgt plekje in de Wall of Fame

Dominique Vugts maakte afgelopen zomer de overstap van ADO Den Haag naar Ajax. Ondanks het feit dat ze weinig speelminuten krijgt, heeft ze al wel een doelpunt achter haar naam staan. Op het Koning Willem I College in haar geboorteplaats ‘s-Hertogenbosch zijn de docenten Dominique echter nog niet vergeten. Ze heeft zelfs een mooi plekje gekregen in de Wall of Fame van haar school.

Wat een eer dat ik aan jullie wall of fame mag komen hangen thanks @mr_tdj #sportacademiedenbosch #kw1c #walloffame #topsport #voetbal #ajaxvrouwen #eredivisie #docenten #herinneringen #oudenest

Een foto die is geplaatst door Dominique Vugts (@dominiquevugts) op

Sari van Veenendaal springt een gat in de lucht

De sfeer zit er goed in bij Arsenal. Op het trainingscomplex van de club was keepster Sari van Veenendaal vandaag bezig met een fotoshoot – het perfecte moment om even een vreugdedansje te perfectioneren.

Practising for @arsenalladies next game

Een video die is geplaatst door Sari van Veenendaal (@sarivveenendaal) op


 

 

Het bericht Social Talk – Simone Kets heeft het koud verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!