Assistent-coach Mandy Passon stopt bij PSV

Mandy Passon zal aan het einde van dit seizoen haar functie als assistent-coach bij PSV naast haar neer leggen. Na drie mooie seizoenen bij de club uit Eindhoven is ze tot de conclusie gekomen dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging. Daarom heeft de voormalig trainster van onder andere SC ’t Zand haar vizier gericht op een nieuwe club.

Bij SC ’t Zand behaalde Mandy Passon haar eerste successen als trainster door kampioen te worden in een competitie waarin alleen jongens meededen. Ook promoveerde ze met het tweede vrouwenelftal naar de hoofdklasse. Gedurende deze periode heeft ze ook haar UEFA-B diploma gehaald. Hiervoor liep ze tevens stage bij de vrouwen van Willem II. Daarna ging ze aan de slag bij Venray waar ze in twee achtereenvolgende seizoenen zich met haar team mengde in de strijd om promotie naar de topklasse.

Gedurende het seizoen 2015-2016 heeft Passon – met dank aan PSV – haar UEFA-A diploma weten te behalen. Waar Mandy Passon haar trainerscarrière volgend seizoen zal gaan voortzetten is nog niet bekend. Zij staat open voor zowel vrouwen- als mannenvoetbal. Een club voor deze getalenteerde trainster zal er beslist gaan komen.

 

Het bericht Assistent-coach Mandy Passon stopt bij PSV verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!