Michelle Hendriks langdurig uitgeschakeld

PSV kan dit seizoen naast Corine Peels (kruisbandblessure) niet meer rekenen op Michelle Hendriks. De middenvelder, die al vaker met blessures heeft gekampt, is uitgeschakeld met een knieblessure. Waar Hendriks in november terugkeerde met een hersenschudding van het trainingskamp met Oranje, heeft ze nu een kwetsuur aan haar knie opgelopen op de training bij PSV. Door een beschadiging aan de knieschijf zal de speelster enkele maanden niet in actie kunnen komen.

Het bericht Michelle Hendriks langdurig uitgeschakeld verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!