Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sporting’70 bevestigt komst Marlou Peeters

Marlou Peeters zal vanaf volgend seizoen Rene Vermeend opvolgen als hoofdtrainer van de vrouwenselectie van de Utrechtse hoofdklasser Sporting ’70. De voormalig speelster van onder meer Willem II en PSV/FC Eindhoven geeft daarmee een vervolg aan haar trainerscarrière, die afgelopen seizoen begon als hoofdtrainer bij het eerste herenelftal van 3e klasser RKVV Zwaluw VFC.

Het afgelopen seizoen was voor het eerste vrouwenteam van Sporting ’70 erg succesvol met de promotie naar de hoofdklasse en het winnen van de beker. Als technisch eindverantwoordelijke van de gehele vrouwenselectie van Sporting ’70 moet Peeters een vervolg gaan geven aan deze successen. Op die manier kan de Utrechtse club op het gebied van vrouwenvoetbal zich ook blijven doorontwikkelen.

Naast het trainerschap blijft Marlou Peeters als Talentcoach bij de KNVB verantwoordelijk voor zowel de scouting als het begeleiden en trainen van jonge talenten. Tevens is ze sinds afgelopen najaar verbonden aan de Vereniging Sport Utrecht (VSU), een organisatie voor top- en breedtesport in de regio Utrecht. In haar rol als Projectleider EK Vrouwenvoetbal zal Peeters ook te maken krijgen met haar nieuwe club. De Engelse selectie zal namelijk gebruik gaan maken van het complex van Sporting ’70 gedurende het EK.

 

Het bericht Sporting’70 bevestigt komst Marlou Peeters verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *