Vacature: VV Maarssen zoekt nieuwe coach

Vv Maarssen vrouwen is op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Na drie jaar aan vv Maarssen verbonden te zijn, is het contract met trainer/coach Janny Timisela bij de club niet verlengd. De coach en het team waren succesvol door vorig seizoen te promoveren naar de hoofdklasse en zich nu te bevinden op een handhaafbare plaats. Dat is alles behalve eenvoudig in een competitie met 14 teams. Voor volgend seizoen nodigt het bestuur van vv Maarssen gegadigden uit om te solliciteren naar de functie van trainer/coach van vv Maarssen VR1. Het is een enthousiaste en brede groep (jong en oud) en er is ook talent in de jeugd om de toekomst veilig te stellen.

Sollicitaties kan men richten aan secretaris@vvmaarssen.nl of neem contact op met voorzitter Bert van der Meijden via 06-22414271.

Het bericht Vacature: VV Maarssen zoekt nieuwe coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!