Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: VV Maarssen zoekt nieuwe coach

Vv Maarssen vrouwen is op zoek naar een nieuwe trainer/coach. Na drie jaar aan vv Maarssen verbonden te zijn, is het contract met trainer/coach Janny Timisela bij de club niet verlengd. De coach en het team waren succesvol door vorig seizoen te promoveren naar de hoofdklasse en zich nu te bevinden op een handhaafbare plaats. Dat is alles behalve eenvoudig in een competitie met 14 teams. Voor volgend seizoen nodigt het bestuur van vv Maarssen gegadigden uit om te solliciteren naar de functie van trainer/coach van vv Maarssen VR1. Het is een enthousiaste en brede groep (jong en oud) en er is ook talent in de jeugd om de toekomst veilig te stellen.

Sollicitaties kan men richten aan secretaris@vvmaarssen.nl of neem contact op met voorzitter Bert van der Meijden via 06-22414271.

Het bericht Vacature: VV Maarssen zoekt nieuwe coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *