Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Voorbeschouwing: Hoofdklasse zondag 12 februari

De strijd om de tweede periodetitel in de hoofdklasse zondag ligt nog helemaal open. In het tussenklassement is het goed zichtbaar dat enkele wedstrijden zijn afgelast. Gemiddeld genomen zijn er namelijk pas 14 wedstrijden gespeeld. Sc ’t Zand (15 gespeeld, 42 punten) en Fortuna Wormerveer (14 gespeeld, 38 punten) lijken de beste papieren te hebben voor de titel. FC Eindhoven (13 gespeeld, 29 punten) volgt namelijk op een gepaste afstand. De ploeg uit Eindhoven kan deze week echter wel drie punten inlopen op de koploper. Sc ’t Zand reist zaterdag af naar Sportpark Genneper Parken in Eindhoven. Om 18:00 zal deze confrontatie plaatsvinden.

Op zondag vinden de overige competitiewedstrijden plaats. Venlosche Boys spelen thuis op Sportpark Alde Wielerbaan tegen Prinses Irene. Het geplaagde Maarssen ontvangt Someren, de nummer 10, om 14.00 uur op Sportpark Daalseweide. Tevens gaat DSE het opnemen tegen Victoria Boys, die dit seizoen nog geen punt hebben behaald. Verschillende blessures en een gebrek aan ervaring binnen de ploeg zorgen er mede voor dat ze dit seizoen al 87 doelpunten tegen hebben gekregen. SVO Fortuna ’54 staat op een 9e plaats en speelt thuis tegen sv Venray.

Naast deze wedstrijden staat er nog een topper op het programma tussen de nummer 2 en 4 van de competitie. De thuisploeg, Fortuna Wormerveer, moet winnen van Buitenveldert om in het spoor van de koploper te blijven. De laatste wedstrijd van deze speelronde is die tussen de gepromoveerde kampioen van de 1e klasse, Kolping Boys, en Nuenen.

Het bericht Voorbeschouwing: Hoofdklasse zondag 12 februari verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *