Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vrijdag vier wedstrijden in Eredivisie zaalvoetbal

Vorige week speelden vv Pernis /Barcelona Soccer Schools en Drs. Vijfje een inhaalwedstrijd in Groningen. De thuisploeg won heel verrassend met 6 -2. Nu krijgt de landskampioen de Groningse studentes op visite. De bezoekers staan op de 5e plek en kunnen nog een plaatsje stijgen. Winst is voor hen dus heel belangrijk.

Pro Futsal Club, de nummer 9, speelt tegen Hovocubo, de nummer 7. Na de eerste ontmoeting in Hoorn stond er 3 – 3 op het scorebord . Beide ploegen vechten voor de punten en hopen in de buurt te blijven van plaats vier. Het verschil tussen beide teams is twee punten.

Drachtster Boys won vorige week de halve finale van de beker. In de competitie staat het thuisteam op de 4e plek met vijfentwintig punten. Winnen van Team Alkmaar/Sportstars, de nummer elf in de competitie , is van groot belang. De ploeg van Calvin Timmers verloor de laatste wedstrijden nipt en zal de huid duur verkopen.

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau verloor vorige week de halve finale in de landelijke beker. De thuisploeg speelt heel wisselend dit seizoen en bevindt zich met 14 punten op de 8e plek. FC Gelre, debutant dit seizoen, staat op een keurige 6e plek met zeventien punten. Voor de Gelderse ploeg is er nog een piepkleine kans op plaats vier. Er moet dan wel worden gewonnen in Heerhugowaard.

Programma 10 februari 2017

19.45 uur Pro Futsal Club Hovocubo Apeldoorn (Mheenpark)
21.30 uur Drachtster Boys Team Alkmaar/SportStars Drachten (Snij Noordhal)
21.15 uur Reiger Boys/ Treffer Uitzendbureau FC Gelre Heerhugowaard (Waardergolf)
20.30 uur vv Pernis/Barcelona Soccer Schools G.S.F.V. drs Vijfje Schiedam (Margriethal)

Het bericht Vrijdag vier wedstrijden in Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *