1e Klasse A: Spanning in de top van het klassement

Geen zes maar vijf wedstrijden in de eerste klasse A. Unicum is door de KNVB uit de competitie gezet, Smerdiek is zaterdag vrij. De topper is FC Rijnvogels thuis tegen koploper Klarenbeek. FC Rijnvogels staat op de vierde plaats met 21 punten, Klarenbeek heeft 28 punten. Reiger Boys staat op de tweede plaats met 25 punten en speelt thuis tegen Wartburgia VR 2, dat op de laatste plaats staat.

DSS kan meer naar boven kijken dan naar beneden. Wint het uit van Berkel dan zal het klimmen in het klassement. Berkel heeft onderin de ranglijst de punten nu keihard nodig. IJFC ontvangt thuis VV Rhoon. Een wedstrijd tussen twee middenmoters, maar Rhoon zal de punten nog hard nodig hebben. De club staat op een veilige plaats acht en 4 punten voor op Barendrecht II. De Barendrechters nemen het op eigen veld op tegen Odysseus’91.

Het bericht 1e Klasse A: Spanning in de top van het klassement verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!