1e Klasse C: Koploper Rigtersbleek op bezoek bij SDO

In de 1e klasse C staat koploper VV Rigtersbleek 5 punten voor op FC Berghuizen en 6 punten op Witkampers. VV Rigtersbleek gaat naar SDO, de nummer vier van de ranglijst. FC Berghuizen ontvangt VV Hoogland dat op plaats 5 staat. Witkampers gaat op bezoek bij RKVV Velsen dat pas 1 punt heeft.

De kraker onderin het klassement gaat tussen SC Purmerland (5 punten) en RKDEO (12 punten). Beide ploegen moeten winnen, Purmerland om niet rechtstreeks te degraderen en RKDEO om de nacompetitie nog te ontlopen.

WVC speelt thuis tegen Eldenia VR 2, het verschil is nu 4 punten in het voordeel van de Arnhemse club. Alcmaria Victrix gaat naar De Zweef, beide debutanten hebben voor de winterstop de nodige punten bijeen geraapt en staan beide keurig in de middenmoot. We hopen zondag wederom de ruststanden te publiceren, help ons daarmee en sms de ruststanden door naar nummer 06 – 20455771.

Het bericht 1e Klasse C: Koploper Rigtersbleek op bezoek bij SDO verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!