1e Klasse D: Zware uitwedstrijden voor VV Bavel en Amstenrade

In de 1e klasse D gaan we ook weer verder met zes mooie wedstrijden. Zondag won VDZ al de inhaalwedstrijd tegen OVV’67 en dit weekend staat een thuiswedstrijd tegen koploper VV Bavel op het programma. Amstenrade heeft 29 punten en krijgt het zwaar in en tegen Schijf. Deze ploeg staat met 20 punten sterk in de middenmoot. Op de derde plaats staat VV Trekvogels met 25 punten en gaat spelen tegen BSC dat onderin het klassement de punten goed kan gebruiken.

FC Gelre gaat als nummer vier deze competitieronde in en speelt tegen de nummer elf, Nooit Gedacht. SSS’18 speelt om 12.15 uur thuis tegen Bekkerveld, de laatste kans voor SSS’18 om degradatie te ontlopen. Baronie en VDZ staan beide bovenaan in de tweede periodetitel met 12 punten uit 5 wedstrijden. Baronie ontvangt OVV’67, oftewel de nummer acht (Baronie) tegen de nummer negen. Zes prachtige wedstrijden, we kijken er nu al naar uit.

Het bericht 1e Klasse D: Zware uitwedstrijden voor VV Bavel en Amstenrade verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!