Doe ook mee: FC Twente Vrouwen EK

Scoor jij in mei het winnende doelpunt op het EK? Niet allen het Womens Euro 2017 wordt deze zomer gespeeld, maar ook het FC Twente Vrouwen EK. Doe mee en wie weet sta jij met jouw team met de beker in handen na een zinderende finale!
In aanloop naar het toernooi verdien je met het team het startbewijs door met elkaar te trainen en verenigingsbijdrages voor de club of buurt te leveren.

Hoe kun je meedoen?

Meld je aan met een team inclusief volwassen begeleider van minimaal 9 en maximaal 14 speelsters in de leeftijd van 12 tot 16 jaar die allemaal in Enschede wonen. Elk team moet een minimaal aantal speelsters hebben die nog geen lid zijn van een voetbalvereniging. De verdeelsleutel lid / geen lid van een vereniging is 6/3 bij 9 speelsters, 7/3 bij 10 speelsters en 7/4 bij 11 speelsters. Meer speelsters die nog geen lid zijn in je team? Dat is alleen maar mooi.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het FC Twente Vrouwen EK? Stuur dan een e-mail naar vrouwenvoetbal@fctwente.nl en er wordt spoedig contact met je opgenomen.

Womens Euro 2017

In juli start het officiële UEFA EK vrouwenvoetbal. De openingswedstrijd wordt op zondag 16 juli gespeeld in Utrecht. De finale op zondag 6 augustus in De Grolsch Veste. Alle info over het toernooi vind je hier.

Het bericht Doe ook mee: FC Twente Vrouwen EK verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!