Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

DSS zoekt per direct nieuwe trainer

DSS Haarlem en hoofdtrainer Alexander van Vliet per direct uit elkaar
(Selectie DSS op zoek naar nieuwe hoofdtrainer)
Alexander van Vliet is voor het tweede seizoen hoofdtrainer van DSS. In een gesprek tussen het bestuur, de technische commissie en Alexander is besloten dat het contract van de hoofdtrainer niet wordt verlengd. Hiermee komt er een einde aan de prettige en intensieve samenwerking tussen de club en Van Vliet. De oefenmeester heeft te kennen gegeven per direct te stoppen.

Momenteel staat het team vijfde in de landelijke 1e klasse a en staat in de regionale KNVB beker in de kwartfinale. De ambitie van de vrouwenafdeling van DSS om door te ontwikkelen, is door de inzet van Alexander van Vliet zonder meer een goede stimulans geweest. DSS bedankt Alexander voor zijn inzet, kennis en enthousiasme en wenst hem succes bij zijn volgende club.

DSS is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor de selectie m.i.v. seizoen 2017-2018. De hoofdtrainer dient in bezit te zijn van een geldige trainerslicentie en het diploma UEFA-C.

Het bericht DSS zoekt per direct nieuwe trainer verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *