Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Claudia van den Heiligenberg blijkt ster in de keuken

Het is de dag van Ajax – FC Twente. Claudia van den Heiligenberg is echter bezig met andere zaken en laat zien hoe je heerlijke toetjes maakt. Verder nemen we een kijkje in het leven van Sherida Spitse, Eshly Bakker en Maureen Sanders. Dit is een nieuwe editie van Social Talk.

Sherida Spitse
Haar tweede competitiewedstrijd voor FC Twente is meteen een kraker. In Amsterdam wordt vanavond de wedstrijd Ajax – FC Twente gespeeld en het betekent aanhaken of (voorlopig) afhaken voor de Tukkers. Sherida Spitse is in ieder geval klaar om te knallen.

GameDay!! 19.30 Ajax-Fc Twente💪🏼 #zinin #debeukderin #knallen

A photo posted by Sherida Spitse (@sheridas8) on

Claudia van den Heiligenberg
Waar de speelsters uit de Nederlandse eredivisie vandaag druk bezig waren met de voorbereidingen op een nieuwe speelronde stond Claudia van den Heiligenberg in de keuken. Wat een heerlijke toetjes worden hier gemaakt. We hopen dat het heeft gesmaakt, Claudia!

#teamcooking #areyouhungry? #USVJena #yummie #teamdessert

A video posted by claussie85 (@claussie85) on

Eshly Bakker
Lang zal ze eeuh.. zullen ze leven! Eshly Bakker viert vandaag haar 24e verjaardag samen met haar tweelingzus. Wat zal het een gezellige boel zijn bij de Bakkertjes thuis. Gefeliciteerd, meiden!

Al 24 jaar tweeling met deze draak 🎈

A photo posted by Eshly Bakker (@esliba_) on

Maureen Sanders
PSV reist vanavond af naar Den Haag voor een belangrijke wedstrijd. Bij winst wordt het gat verkleind tot 5 punten en is de derde plaats in zicht. Maureen Sanders is er klaar voor en blikt met deze foto nog even terug op een voorgaande ontmoeting.

19.30 uur ADO- PSV 🔴

A photo posted by maureen sanders (@maureen_sanders) on

 

Het bericht Social Talk – Claudia van den Heiligenberg blijkt ster in de keuken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Talk – Claudia van den Heiligenberg blijkt ster in de keuken

Het is de dag van Ajax – FC Twente. Claudia van den Heiligenberg is echter bezig met andere zaken en laat zien hoe je heerlijke toetjes maakt. Verder nemen we een kijkje in het leven van Sherida Spitse, Eshly Bakker en Maureen Sanders. Dit is een nieuwe editie van Social Talk.

Sherida Spitse
Haar tweede competitiewedstrijd voor FC Twente is meteen een kraker. In Amsterdam wordt vanavond de wedstrijd Ajax – FC Twente gespeeld en het betekent aanhaken of (voorlopig) afhaken voor de Tukkers. Sherida Spitse is in ieder geval klaar om te knallen.

GameDay!! 19.30 Ajax-Fc Twente💪🏼 #zinin #debeukderin #knallen

A photo posted by Sherida Spitse (@sheridas8) on

Claudia van den Heiligenberg
Waar de speelsters uit de Nederlandse eredivisie vandaag druk bezig waren met de voorbereidingen op een nieuwe speelronde stond Claudia van den Heiligenberg in de keuken. Wat een heerlijke toetjes worden hier gemaakt. We hopen dat het heeft gesmaakt, Claudia!

#teamcooking #areyouhungry? #USVJena #yummie #teamdessert

A video posted by claussie85 (@claussie85) on

Eshly Bakker
Lang zal ze eeuh.. zullen ze leven! Eshly Bakker viert vandaag haar 24e verjaardag samen met haar tweelingzus. Wat zal het een gezellige boel zijn bij de Bakkertjes thuis. Gefeliciteerd, meiden!

Al 24 jaar tweeling met deze draak 🎈

A photo posted by Eshly Bakker (@esliba_) on

Maureen Sanders
PSV reist vanavond af naar Den Haag voor een belangrijke wedstrijd. Bij winst wordt het gat verkleind tot 5 punten en is de derde plaats in zicht. Maureen Sanders is er klaar voor en blikt met deze foto nog even terug op een voorgaande ontmoeting.

19.30 uur ADO- PSV 🔴

A photo posted by maureen sanders (@maureen_sanders) on

 

Het bericht Social Talk – Claudia van den Heiligenberg blijkt ster in de keuken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *