Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Live: Eredivisie Achilles ’29 – PEC Zwolle

Vanavond de 4e wedstrijd, en de 3e die doorgaat, in speelronde 16 van de Eredivisie. Ajax en ADO Den Haag deelde gevoelige tikken uit aan FC Twente en PSV waarbij Heerenveen en Telstar van een vrije avond genoten. En waar gisteren in Amsterdam en Den Haag twee topduels worden afgewerkt, staat er zaterdagavond op Sportpark De Heikant in Groesbeek een wedstrijd in de kelder van de Eredivisie op het programma. Desondanks zal voetbalminnend Nederland een spannende wedstrijd, die als samenvatting te zien zal zijn bij de NOS, kunnen gaan verwachten tussen Achilles ’29 en PEC Zwolle.

Bij winst zal PEC Zwolle namelijk vaarwelzeggen zeggen tegen die akelige laatste plek. Achilles ’29 zal zich voor de ogen van het thuispubliek proberen te gaan revancheren nadat ze vorige week tegen FC Twente een pijnlijke 7-0 nederlaag kregen te verwerken.

Achilles’29 PEC Zwolle
Thuis uitslag Uit uitslag
Telstar 0-1 FC Twente 1-0
Ajax 0-2 Telstar 1-1
PSV 0-5 Ajax 5-0
PEC Zwolle 3-1 Achilles’29 3-1
FC Twente 1-2 ADO Den Haag 4-3
ADO Den Haag 0-4 sc Heerenveen 3-4
sc Heerenveen 1-3 PSV 6-0

 

Live tussenstand:

Thuis Uit tussenstand
Achilles ’29 PEC Zwolle 0-0

 

De overige uitslagen van speelronde 16:

Ajax – FC Twente 1-0 

(45′) 1-0 Marjolijn van den Bighelaar (link)

ADO Den Haag – PSV 1-0

(3′) 1-0 Nadine Noordam (link)

Heerenveen – Telstar

afgelast

Het bericht Live: Eredivisie Achilles ’29 – PEC Zwolle verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *