Jacintha Weimar loopt knieblessure op

De achttienjarige keepster Jacintha Weimar, spelend bij FC Bayern München, heeft vorige week een knieblessure opgelopen tijdens een trainingskamp ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In Cadiz, Spanje, heeft Weimar haar binnenband verrekt waardoor ze nog voor een nog nader te bepalen periode uitgeschakeld zal zijn. De start van de competitie zal ze in ieder geval aan haar voorbij moeten laten gaan. Volgende week staat namelijk de eerste wedstrijd tegen Freiburg op het programma.

 

Het bericht Jacintha Weimar loopt knieblessure op verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!