50 jaar vrouwenvoetbal Nieuw-Buinen

Dit jaar bestaat het vrouwenvoetbal 50 jaar in Nieuw-Buinen en daarom zal er op zaterdag 6 mei een reünie en een feestavond plaatsvinden. De reünie zal om 17:00 beginnen en eindigen rond 19:30. Daarna zal vanaf 20:00 het feest – met muziek van Duo Sound – ingeluid gaan worden tot 23:00. Dit alles gaat gebeuren in de kantine van vv-Nieuw Buinen de ‘Buunerdrome’.

Voor de reünie is opgave verplicht. Voor een bedrag van €15,- per persoon bent u verzekerd van een warm en koud buffet en vier consumpties. Bij deelname aan de reünie is vooraf betalen voor 15 maart verplicht. Voor de feestavond is opgave niet nodig. Mensen die nog in het bezit zijn van foto’s of andere materialen over en van het damesvoetbal worden verzocht om dit bij het aanmelden te laten weten. De club kan dan contact met u opnemen.

 

Het bericht 50 jaar vrouwenvoetbal Nieuw-Buinen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!