Patrick van Tilburg verlengt contract bij sv Orion

Patrick van Tilburg heeft zijn contract als hoofdtrainer bij sv Orion met een jaar verlengd tot en met het seizoen 2017-2018. De Technische Commissie van de club heeft aangegeven dat ze de samenwerking met de succesvolle veldmeester graag willen verlengen en zeer tevreden te zijn met de huidige staf, die dit seizoen versterkt is met de komst van Jacques Preijers. Sinds vorig jaar is Patrick van Tilburg trainer van een jong VR1 om zo samen met de selectie en de staf het vrouwenvoetbal op de kaart te zetten bij sv Orion.

Gedurende zijn eerste jaar bij de club promoveerde sv Orion via de nacompetitie naar de tweede klasse. Op dit moment staat de club tweede in de 2e klasse H. “Orion is een club waar ik me prima thuis voel. Binnen de selectie heerst een goede sfeer en we zijn ons prima aan het ontwikkelen. Gezien de stappen die we blijven maken met ons team en de potentiële groei bij jeugdspeelsters, ligt er een mooie toekomst in het verschiet bij Orion voor het meisjes- en vrouwenvoetbal,” aldus Patrick van Tilburg

Het bericht Patrick van Tilburg verlengt contract bij sv Orion verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!