Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Op zoek naar Mandy van den Berg

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer onder andere met Mandy van den Berg en Vivianne Miedema.

Vivianne Miedema staat te popelen

Oranje Leeuwin en Bayern München speelster Vivianne Miedema kijkt uit naar de start van de tweede competitiehelft. Ze laat in ieder geval weten blij te zijn dat de voorbereiding er eindelijk op zit. Vanaf aankomende zaterdag kan ze tegen SC Freiburg haar doelpuntenproductie weer proberen op te schroeven. De aanvalster heeft op dit moment vijf competitiedoelpunten achter haar naam staan.

Eindelijk zit de voorbereiding erop! #Bundesliga #FCB

Een foto die is geplaatst door Vivianne Miedema (@viviannemiedema) op

Minimalistische teamfoto met Mandy van den Berg

Het is misschien even zoeken maar Mandy van den Berg staat er toch echt. Samen met haar nieuwe ploeg poseert ze hier voor The Abbey. Een prachtig gezicht. De aanvoerster van Oranje maakte afgelopen winter de overstap van Liverpool naar Reading.

Team photo with @readingwomenfc in front of The Abbey ⚪️

Een foto die is geplaatst door Mandy van den Berg (@mandyvdberg4) op

Dominique Janssen geniet samen met haar moeder

Tussen het harde werken door mag er af en toe natuurlijk best een beetje ontspannen worden. Dominique Janssen bracht dit weekend samen met haar moeder door en zo te zien hadden ze het prima naar hun zin. Wie wordt er nou niet gelukkig van een stukje taart?

Had a great weekend with mum. Now time to go back to training again! We are getting there! Focus On ✅ #nomorecake #recovering

Een foto die is geplaatst door Dominique Janssen (@dominiquejanssennl) op

 

Het bericht Social Talk – Op zoek naar Mandy van den Berg verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *