Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Renée Slegers zet volgende stap in herstel

FC Linköping speelster Renée Slegers heeft vandaag een volgende stap gezet in het herstel van haar zware knieblessure, die ze opliep in de oefeninterland tegen Engeland eind november. Via Facebook laat Slegers weten dat ze een nieuwe kruisband in haar knie heeft laten zetten. Eerder werd al bekend dat ze vanwege deze blessure het EK aan zich voorbij zal moeten laten gaan.

De geslaagde operatie is in ieder geval een belangrijke stap in het revalidatieproces, dat echter nog wel enkele maanden zal gaan duren. De 28-jarige international ontbrak in 2015 ook al op een ander groot toernooi. Toen miste ze het WK vanwege het feit dat haar bekken overbelast waren.

Het bericht Renée Slegers zet volgende stap in herstel verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *