Nicolet Bakker ook actief op het WEURO2017

Nederland wordt op het Europees kampioenschap voor vrouwen in eigen land niet alleen vertegenwoordigd door de voetbalsters. De UEFA heeft Nicolet Bakker aangewezen als een van de assistent-scheidsrechters gedurende het toernooi. Dit houdt in dat ze het eerste vrouwelijk, Nederlandse lid van het arbitraal team op een EK-eindronde zal zijn.

“Dit is ontzettend cool, een droom die uitkomt,” vertelt een trotse Bakker. Een Duitse collega bracht Bakker via Whatsapp op de hoogte van het nieuws: ‘We gaan samen naar het EK’, stond er. Daarna heb ik wel een paar vreugdendansjes gemaakt. Zelf moet ik nog even een groepsapp aanmaken om mijn familie en vrienden om het nieuws te vertellen.”

 

Het bericht Nicolet Bakker ook actief op het WEURO2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!