Programma Eredivisie zaalvoetbal

In het Bijlmer Sportcentrum staan aankomende vrijdag de nummer 4, Zuidoost United, en koploper vv Pernis/Barcelona Soccer Schools tegenover elkaar. In de thuiswedstrijd wist de landskampioen met 7 – 3 te winnen. De thuisploeg staat op de 4e plek met 27 punten, Dat zijn er 6 minder dan de tegenstander. Verlies voor de Amsterdammers betekent dat de play offs in gevaar kunnen komen.

Hovocubo krijgt FC Gelre op bezoek in Zwaag. Beide ploegen waren in de eerste wedstrijd tegen elkaar opgewassen. Het werd destijds 3 -3.
In de stand vinden we de Gelderse vrouwen op plaats 6 met 18 punten. De thuisclub heeft 15 punten. Puntverlies betekent afhaken in de race om de vierde plek.

Nieuwkomer Avanti/Keuning Advocaten verloor in de eerste wedstrijd in de laatste seconden met 4 – 3 van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau. De ploeg uit Stiens wil dit keer de punten thuis houden tegen de nummer 9 in de competitie. De Heerhugowaarders hebben een groot probleem met scoren.

Het wisselvallige Pro Futsal Club krijgt in Apeldoorn Drachtster Boys op bezoek. De thuisclub won vorige week in de dying seconds van Hovocubo. De bezoekers staan in de landelijke bekerfinale, die op 14 april gespeeld wordt. In de competitie staan de Friezinnen op de 3e plek en Pro Futsal Club op de 7e plek.

Rode lantaarndrager Team Alkmaar/Sportstars speelt in de Meent tegen de nummer 2 KTP Nieuw Roden. Het is geen makkelijk seizoen voor de Noord-Hollanders maar voorzitter Gerard Timmers kijkt met vertrouwen naar de toekomst. Afgelopen weken startte de club met meisje O17,O15 en O 13.
Andy de Jong, coach van Nieuw Roden, plaatste zich met zijn ploeg voor de bekerfinale en komt steeds dichter bij de play offs.

Programma 17 februari 2017

20.30 uur Stiens ( Sportcentrum It Gryn) Avanti/Keuning Advocaten – Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau
20.40 uur De Meent (Alkmaar) Team Alkmaar/Sportstars – KTP Nieuw Roden
19.45 uur Apeldoorn (Mheenpark) Pro Futsal Club – Drachtster Boys
20.30 uur Zwaag (De Opgang) Hovocubo – FC Gelre
20.30 uur Amsterdam (Bijlmer Sportcentrum) Zuidoost United – vv Pernis/Barcelona Soccer Schools

Het bericht Programma Eredivisie zaalvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!