Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Van der Gragt geniet van de Champions League

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer onder andere met Stefanie van der Gragt en Sheila van den Bulk.

Sheila van den Bulk geeft een masterclass uitverdedigen

Afgelopen zondag mocht Sheila van den Bulk met haar team Djurgårdens IF DFF aantreden in de Tele2 Arena tegen Eskilstuna United. In Stockholm werd deze oefenwedstrijd uiteindelijk met 1-2 verloren. Toch zal de 27-jarige verdedigster, mede dankzij deze geweldige actie, enigszins positief kunnen terugkijken op deze wedstrijd. Je hebt er wat lef voor nodig maar op deze manier stuur je wel in een keer twee tegenspeelsters het bos in. Petje af, Sheila!

Have a nice day y’all.. 🙋 #haveaniceday #football #lovethegame

Een bericht gedeeld door Sheila van den Bulk (@sheilavdb) op


Stefanie van der Gragt kijkt haar ogen uit in de Allianz Arena

Stefanie van der Gragt heeft gisteravond samen met haar teamgenoten de Champions League wedstrijd tussen Bayern München en Arsenal bijgewoond. In de Allianz Arena zal ze haar ogen hebben uitgekeken, want de wedstrijd eindigde in een spectaculaire 5-1 overwinning. De vrouwen van de Duitse club zullen waarschijnlijk net zo goed voor de dag willen komen volgende maand. Op 23 maart spelen ze namelijk in de Champions League tegen Paris Saint-Germain.

Wat een wedstrijd gister!!⚽💪🏼 Bayern – Arsenal !! #FCBAYERN🔴 #CL #teamies

Een bericht gedeeld door Stefanie Van Der Gragt (@svandergragt) op

 

Mandy van den Berg telt de dagen af

Mandy van den Berg kijkt uiteraard ook enorm uit naar het EK. Het toernooi kan voor haar niet snel genoeg beginnen. Toch zal ze nog even moeten wachten. 150 dagen om precies te zijn. Ga jij gehoor geven aan de oproep van de aanvoerster? De OranjeLeeuwinnen kunnen deze zomer in ieder geval alle steun gebruiken.


Kika van Es slijpt de messen

Kika van Es zal met Achilles ’29 morgen in actie komen tegen PSV. Buiten het veld zijn Kika van Es en Mauri van de Wetering maatjes maar op het groene gras zal dat 90 minuten lang niet zo zijn. Van Es is in ieder geval bereid om tot het uiterste te gaan voor de overwinning. En zo hoort het.

I always got your back minus for 90 minutes tomorrow😉 #vrijdag #psvachilles #19:30 #herdgang

Een bericht gedeeld door Kika van Es (@kikavanes) op

 

Het bericht Social Talk – Van der Gragt geniet van de Champions League verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *