Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topklasser RVVH verlengd contract trainer-coach

RVVH en Nasser Abdalla gaan volgend seizoen door met elkaar. Na goed overleg tussen RVVH en de trainer van VR1, Nasser Abdalla, is besloten om zijn contract met 1 jaar te verlengen. Ook Patrick van der Veen, de trainer van VR2, zal volgend jaar weer voor de groep staan. RVVH is blij dat dankzij het aanblijven van beide trainers de continuïteit binnen de club is gewaarborgd. RVVH wenst dan ook beide heren veel plezier en succes toe in zowel het lopende seizoen als het komende seizoen.

Het bericht Topklasser RVVH verlengd contract trainer-coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Topklasser RVVH verlengd contract trainer-coach

RVVH en Nasser Abdalla gaan volgend seizoen door met elkaar. Na goed overleg tussen RVVH en de trainer van VR1, Nasser Abdalla, is besloten om zijn contract met 1 jaar te verlengen. Ook Patrick van der Veen, de trainer van VR2, zal volgend jaar weer voor de groep staan. RVVH is blij dat dankzij het aanblijven van beide trainers de continuïteit binnen de club is gewaarborgd. RVVH wenst dan ook beide heren veel plezier en succes toe in zowel het lopende seizoen als het komende seizoen.

Het bericht Topklasser RVVH verlengd contract trainer-coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *