Topklasser RVVH verlengd contract trainer-coach

RVVH en Nasser Abdalla gaan volgend seizoen door met elkaar. Na goed overleg tussen RVVH en de trainer van VR1, Nasser Abdalla, is besloten om zijn contract met 1 jaar te verlengen. Ook Patrick van der Veen, de trainer van VR2, zal volgend jaar weer voor de groep staan. RVVH is blij dat dankzij het aanblijven van beide trainers de continuïteit binnen de club is gewaarborgd. RVVH wenst dan ook beide heren veel plezier en succes toe in zowel het lopende seizoen als het komende seizoen.

Het bericht Topklasser RVVH verlengd contract trainer-coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Topklasser RVVH verlengd contract trainer-coach

RVVH en Nasser Abdalla gaan volgend seizoen door met elkaar. Na goed overleg tussen RVVH en de trainer van VR1, Nasser Abdalla, is besloten om zijn contract met 1 jaar te verlengen. Ook Patrick van der Veen, de trainer van VR2, zal volgend jaar weer voor de groep staan. RVVH is blij dat dankzij het aanblijven van beide trainers de continuïteit binnen de club is gewaarborgd. RVVH wenst dan ook beide heren veel plezier en succes toe in zowel het lopende seizoen als het komende seizoen.

Het bericht Topklasser RVVH verlengd contract trainer-coach verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!