Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Victoria Pelova langer onder contract bij ADO Den Haag

Victoria Pelova heeft op woensdagmiddag 15 februari een contract getekend dat haar voor tweeënhalf jaar verbindt aan ADO Den Haag Vrouwenvoetbal. De middenveldster zal zodoende tot en met juni 2019 uitkomen voor de residentieclub.

Nadat ze al een seizoen lang één keer per week had meegetraind met het belofteteam van de groengelen maakte Victoria Pelova in de zomer van 2016 de overstap van Concordia Delft jongens B1 naar ADO Den Haag Vrouwen. In de korte periode waarin Pelova actief is voor ADO Den Haag Vrouwen, heeft zij zich zeer goed ontwikkeld. Vanaf het begin van het seizoen startte ze elke competitiewedstrijd in de basis, scoorde ze vijf doelpunten en mag ze tien assists achter haar naam schrijven.

Arend Regeer, hoofdtrainer ADO Den Haag Vrouwen: “Victoria Pelova is een groot talent en we zijn zeer blij dat één van de beste speelsters van de Nederlandse velden een contract voor langere tijd bij ons heeft ondertekend. Met het vastleggen van deze balvaste en behendige middenveldster zet ADO Den Haag Vrouwen stappen in de verdere ontwikkeling van een sterke A-selectie die elk seizoen probeert mee te strijden om het landskampioenschap”.

Kees Punt, voorzitter ADO Den Haag Vrouwenvoetbal: “We zijn erg blij dat Victoria voor zo’n lange periode heeft bijgetekend, ze is een absoluut toptalent en past goed in het beleid dat we voor ogen hebben. Talentvolle jonge speelsters uit de eigen regio klaarstomen voor de top. Zo zijn er ook al acht speelsters vanuit Jong ADO Den Haag Vrouwen doorgestroomd naar de eerste selectie en het ziet er naar uit dat ook volgend seizoen weer een paar beloften-meiden gaan aansluiten”.

Het bericht Victoria Pelova langer onder contract bij ADO Den Haag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *