Klarenbeek ontvangt Reiger Boys in absolute kraker

De eerste klasse A gaat zaterdag weer verder met ‘maar’ vijf wedstrijden nadat Unicum zich heeft teruggetrokken. De confrontatie tussen Klarenbeek en Reiger Boys is deze speelronde in de Eerste Klasse A de absolute topper. De koploper, Klarenbeek, heeft momenteen 28 punten terwijl Reiger Boys volgt met 25 punten. De wedstrijd tussen Smerdiek en Rijnvogels is er echter ook een om in de gaten te houden. De nummers drie en vier van de competitie zullen namelijk op Sportpark Haestinge in Sint Maartensdijk de strijd met elkaar aangaan voor plek drie.

Verder doet IJFC het ook goed. De ploeg bevindt zich met 17 punten in de middenmoot en zullen daarom met de nodige zelfvertrouwen vertrekken naar Wartburgia II, dat onderaan staat met 6 punten. Odysseus’ 91 en Berkel zijn twee clubs die beide 6 punten verloren na het wegvallen van Unicum. De twee ploegen zullen deze speelronde elkaar treffen. Tot slot ontvangt VV Rhoon de vrouwen 2 van Barendrecht. Rhoon bezit momenteel de achtste plaats en staat daarmee vier punten voor op de thuisploeg, Rhoon. Al met al een interessante wedstrijd om deze speelronde mee af te sluiten.

 

Het bericht Klarenbeek ontvangt Reiger Boys in absolute kraker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!