Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Klarenbeek ontvangt Reiger Boys in absolute kraker

De eerste klasse A gaat zaterdag weer verder met ‘maar’ vijf wedstrijden nadat Unicum zich heeft teruggetrokken. De confrontatie tussen Klarenbeek en Reiger Boys is deze speelronde in de Eerste Klasse A de absolute topper. De koploper, Klarenbeek, heeft momenteen 28 punten terwijl Reiger Boys volgt met 25 punten. De wedstrijd tussen Smerdiek en Rijnvogels is er echter ook een om in de gaten te houden. De nummers drie en vier van de competitie zullen namelijk op Sportpark Haestinge in Sint Maartensdijk de strijd¬†met elkaar aangaan voor plek drie.

Verder doet IJFC het ook goed. De ploeg bevindt zich met 17 punten in de middenmoot en zullen daarom met de nodige zelfvertrouwen vertrekken naar Wartburgia II, dat onderaan staat met 6 punten. Odysseus’ 91 en Berkel zijn twee clubs die beide 6 punten verloren na het wegvallen van Unicum. De twee ploegen zullen deze speelronde elkaar treffen. Tot slot ontvangt VV Rhoon de vrouwen 2 van Barendrecht. Rhoon bezit momenteel de achtste plaats en staat daarmee vier punten voor op de thuisploeg, Rhoon. Al met al een interessante wedstrijd om deze speelronde mee af te sluiten.

 

Het bericht Klarenbeek ontvangt Reiger Boys in absolute kraker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *