Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Koploper Ter Leede op bezoek in Ede

Zaterdag gaat de topklasse weer verder met een bijna compleet programma. Alleen Wartburgia – Jong ADO Den Haag gaat niet door (deze is verplaatst naar 25 februari) omdat het eerste elftal van ADO Den Haag zaterdag ook in actie komt.

Koploper Ter Leede speelt een uitwedstrijd tegen DTS Ede. Buitenveldert staat een punt achter op Ter Leede en speelt thuis tegen RVVH. Deze club kwam afgelopen zaterdag wel in actie en won met 1-0 van DTS Ede. Op vreemd terrein heeft RVVH pas 4 punten bijeen gespeeld. De thuisclub verloor al drie wedstrijden in Amsterdam.

Jong Telstar moet op papier kunnen winnen van RKHVV, maar RKHVV won al eerder uit van Jong ADO Den Haag. Eldenia speelt thuis tegen SC Woezik. Dit is de kraker van de dag en een regelrechte degradatietopper. Beide clubs moeten winnen om rechtstreekse degradatie te voorkomen en om de aansluiting met de veilige achtste plaats te naderen. Uiteraard worden den tussenstanden aanstaande zaterdag op onze website vermeld.

Het bericht Koploper Ter Leede op bezoek in Ede verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *