Vacature: RKHVV VR1 zoekt jou!

RKHVV (Rooms Katholieke Huissense Voetbal Vereniging) is een Nederlandse amateurvoetbalvereniging uit Huissen. De VR1 komt dit seizoen uit in de Topklasse en is voor volgend seizoen op zoek naar een enthousiaste trainer-coach. Ondanks het feit dat ervaring met het vrouwenvoetbal geen pre is, is de club wel op zoek naar iemand die communicatief sterk genoeg is om in het vrouwenvoetbal actief te zijn. Natuurlijk moet de toekomstige trainer-coach in het bezit zijn van UEFA-B en een geldige licentie. Durf jij de uitdaging aan om een jonge groep vrouwen op een hoog niveau positief te begeleiden? Neem dan contact op met Iwan de Jong met mailadres iwan.de.jong@rkhvv.nl

 

 

Het bericht Vacature: RKHVV VR1 zoekt jou! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!