Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zwolse derby op veld van HTC

In de zaterdag hoofdklasse worden vijf van de zes wedstrijden gespeeld. RCL is koploper met 33 punten uit 13 wedstrijden. Ter Leede VR 2 komt naar Leiderdorp, deze club staat onderaan met 10 punten. VIOD tegen VV Heerenveen is uitgesteld omdat SC Heerenveen zaterdag ook moet spelen. Jong PEC Zwolle kan bij winst tegen HTC klimmen naar de tweede plaats.

HTC staat op de negende plaats met 14 punten. Dit wordt een mooie stadsderby in Zwolle. Oranje Nassau staat op plaats vier en speelt thuis tegen Be Quick’28, dat goede zaken kan doen mits het wint in Groningen. SSS zal bij winst in de top vijf blijven. Ze gaan op bezoek bij Sporting’70 dat de 3 punten hard nodig heeft in de strijd voor degradatie. SteDoCo en VV IJzendijke staan beide nog op een veilige plaats. Alleen de winnaar neemt afstand in het klassement. Daar heeft het wel wat gunstige uitslagen van de concurrenten voor nodig. Dat het spannend gaat worden in Hoornaar is één ding dat zeker is.

Het bericht Zwolse derby op veld van HTC verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *