Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Joop Hoornweg nieuwe hoofdtrainer SEP

Met ingang van het nieuwe seizoen 2017-2018 is Joop Hoornweg de nieuwe hoofdtrainer van de damesselectie van vv SEP. De huidige trainer van Quick 2 is geen onbekende voor SEP, hij was namelijk van 2009 tot 2013 hoofdtrainer van de herenselectie. Hoornweg ondertekende afgelopen woensdag een contract voor een 1-jarige verbintenis bij de Delftse vereniging .

Hoornweg volgt de huidige hoofdtrainer Bram Beezemer op. Beezemer, bezig aan zijn vijfde seizoen bij de SEP dames, promoveerde tweemaal met de dames en staat met zijn ploeg momenteel op de eerste plaats in de tweede klasse. De Delftse formatie won voor de kerst de eerste periode, waardoor ze zich verzekerde van een plek in de nacompetitie voor promotie naar de eerste klasse.

Joop Hoornweg zal gaan samenwerken met assistent-trainer Barry Dessens. Dessens gaf, net als keeperstrainer Rinus van de Bosch, eerder al zijn ja-woord aan de dames van vv SEP.

Het bericht Joop Hoornweg nieuwe hoofdtrainer SEP verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *